(foto/video) Trupa din Moldova, The Wax Road revine cu o nouă piesă de vară, Summer City

Trupa din Republica Moldova, The Wax Road a revenit cu o nouă piesă de vară, Summer City. Noul lor single este însoţit de un videoclip animat, creat de designerii grafici Diana Murzacoi și Gheorghiță Cîrjă.

(foto/video) Trupa din Moldova, The Wax Road revine cu o nouă piesă de vară, Summer City
(Foto: The Wax Road)

"Aşa cum sugerează şi titlul, e despre dogoarea soarelui de vară dar şi cea a flacărei aprinse între doi oameni. Vara, orașul poate fi perceput ca o cuşcă care ne ţine captivi, puţini sunt cei care nu visează cu ochii deschişi, măcar la câteva zile de libertate. Muzica a fost şi rămâne să fie, atât pentru cei care o fac, cât şi pentru ascultători, un refugiu şi o sursă de energie nesecabilă.  Aşadar, oferiţi-i cele câteva minute pentru că are toate şansele sa ajungă pe repeat în acest august fierbinte", scrie The Wax Road.

Trupa a lansat și un album , însă a dispărut o vreme din piața media din Moldova, din cauza că unul din membri a suferit un accident. Acum, se pare că band-ul a revenit în forță.

Pub

The Wax Road este o trupă de Hard-Rock din Republica Moldova, fondată în decembrie, 2013. Vin cu un sound inspirat din muzica anilor '60-'70 dar cu un suflu nou, păstrându-și personalitatea indiferent de trenduri.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub