(foto/video) Contrabandă în valoare de 250.000 de lei, depistată la un punct de trecere. Bunurile erau transportate în trei microbuze

Trei cazuri de introducere ilegală în țară a bunurilor nedeclarate au fost depistate, pe parcursul unei zile. Mărfurile au fost reținute în regiunea de sud a țării, după ce ofițerii au stopat, la intervale de aproximativ două ore diferență, trei microbuze.

(foto/video) Contrabandă în valoare de 250.000 de lei, depistată la un punct de trecere. Bunurile erau transportate în trei microbuze
(Foto: customs.gov.md)

Potrivit serviciului vamal, conducătorii figurau în baza de date a ofițerilor operativi ca fiind implicați în trafic ilicit cu bunuri tăinuite de la controlul vamal.

În primul autovehicol, care venea din Turcia, vameșii au depistat 23 de butelii din inox cu capacitatea de 50 l, dintre care erau declarate doar 10.

Pub

În cel de-al doilea caz, obiectul documentării l-au constituit mai multe unități de tehnică de calcul, aparate foto și  seturi de veselă din sticlă, care, conform datelor, erau procurate din Franța.

 

În cazul celei de-a treia reținere, inculpații transportau produse cosmetice, de îngrijire și de menaj, flori artificiale, instrumente pentru grădinărit, baterii alcaline, adezivi sau pungi din plastic. Mărfurile proveneau din regiunea Odessa, Ucraina.

Loturile de marfă au fost retrase, iar suspecții sunt cercetați pentru încălcările comise. Valoarea capturilor este estimată la peste 250 000 lei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub