(foto/video) Caz cutremurător în Germania: O tânără de 14 ani originară din Moldova a fost ucisă cu bestialitate. Minora a fost dată dispărută de mai bine de două săptămâni

Caz cutremurător în Germania după ce o minoră de 14 ani a fost violată, ucisă cu bestialitate și lăsată să zacă într-un șanț la periferia orașului Wiesbaden. Mama acesteia a bătut alarma începând de la data de 23 mai, când minora a dispărut fără urmă.

(foto/video) Caz cutremurător în Germania: O tânără de 14 ani originară din Moldova a fost ucisă cu bestialitate. Minora a fost dată dispărută de mai bine de două săptămâni
(Foto: extratipp)

Potrivit presei locale corpul minorei a fost găsit la data de 7 iunie, la mai bine de două săptămâni din ziua când aceasta a fost dată dispărută. Susanna Maria Feldman a fost găsită de poliție în apropierea căilor ferate, îngropată.

Poliția locală nu au tratat cazul drept o crimă, motiv fiind dispariția frecventă a Susanei de la școală.

Mama acesteia tot în acest timp a bătut alarma pentru a-și găsi fica. Potrivit declarațiilor mamei, Susana a fost activă pe WhatsApp la data de 23 mai, dimineața, însă ulterior, poliția a declarat că probabil mama ar fi primit mai multe mesaje de la atacator, la momentul acela fica sa fiind deja moartă.

De menționat că mama Susanei, Maria, originară din municipiul Bălți, disperată a scris și o scrisoare deschisă cancelarului german Angela Merkel, cerând ajutorul acesteia.

Poliția a declarat pentru presa germană că atacatorii ar fi pretins să întrețină relații sexuale, iar refuzați aceștia au aplicat violența strangulând-o, ca mai apoi să o aducă într-un loc mai retras pentru a o viola.

Potrivit CNN, suspecții s-au adeverit a fi un emigrant irakian de 20 de ani și un cetățean al Turciei de 35 de ani. Deși autoritățile au reușit să îl aresteze pe cetățeanul turc, cel de-al doilea suspect este încă în libertate, acesta fiind Ali Bashar, care a părăsit țara pe 2 iunie. Până când poliția a deschis o investigație, Bashar și alți șapte membri ai familiei, toți locuind într-un centru de refugiați din Wiesbaden, au fugit folosind documente de identitate germane. 

Pub

Pentru prima dată Bashar a trezit suspiciuni după ce un copil de 13 ani, martor l-a acuzat emigrant că acesta ar fi ucis-o pe Susana.

Bashar a sosit în Germania în octombrie 2015 și sa mutat în Wiesbaden împreună cu părinții și frații săi în luna aprilie a anului următor, potrivit poliției. El a fost implicat în mai multe incidente de violență și este suspectat de violul unei fete de 11 ani în luna martie a acestui an, au spus autoritățile, dar nu a existat niciun motiv să-l aresteze pe Bashar în fața cazului Feldman.

Al doilea suspect, cetățean al Turciei a venit în Germania în 2017 și a depus mai târziu o cerere de azi politic. Acesta a fost arestat miercuri seara la domiciliu său din Wiesbaden-Erbenheim.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub