(foto/video) Au fost desemnați cei mai buni studenți ai USM. Cine de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

A VII-a ediție a evenimentului- „Gala Lauriaților” din cadrul Universității de Stat din Moldova, unde au fost anunți cei mai buni și activi studenți de la fiecare specialitate. Din toți cei de la Facultate de Jurnalism și Științe ale Сomunicării în acest an au fost nominalizate trei studente.

Din toți studenții Facultății de Jurnalim și Științe ale comunicării în acest an cu titlu de „Șefă de promoție” pentru rezultate remarcabile în cei trei ani de studii s-au ales trei studente.

Elena Baranov, Nadejda Borta și Veronica Martinenco au dat dovadă atât prin performanţele înregistrate în domeniul de studii cât prin curaj, perseverență că merită acest titlu.

Pub

„Noi le sugerăm să-și continue studiile, pentru că cilcul I este o primă treaptă, este acea dimensiune care pune bazele, este fundamentul, dar orice fundament are nevoie de pereți adică masteratul și de un acoperiș-doctoratul”,a susținut decana Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Georgeta Stepanov.

Decana facultății a menționat pentru UNIMEDIA că cei mai buni dintre cei mai buni au demonstrat pe parcursul anilor de studii în afară de abilități profesionale, formate pe băncile universității, și de abilităție de cercetare. De regulă, aceștia fac știință.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub