(foto/update) România: Numărul morţilor în accidentul de la Viişoara se ridică la nouă. Cele două persoane dispărute în Bistriţa au fost găsite

(update 10:20) Pompierii din Neamţ au finalizat operaţiunile de căutare a celor două persoane dispărute în râul Bistriţa, după ce un microbuz a căzut în apă, în noaptea de miercuri spre joi, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Corpurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi dispăruţi au fost recuperate, în jurul orei 9, de echipajele de căutare cu barca, ele fiind găsite cu ajutorul căngilor, numărul morţilor în accidentul rutier care a avut loc la Viişoara ridicându-se la nouă.

(foto/update) România: Numărul morţilor în accidentul de la Viişoara se ridică la nouă. Cele două persoane dispărute în Bistriţa au fost găsite
(Foto: agerpres.ro)

Un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut, în noaptea de miercuri spre joi, în râul Bistriţa, accidentul soldându-se cu moartea a şapte persoane şi dispariţia altor două, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Adrian Rotaru.

Tragedia s-a produs pe raza localităţii Viişoara, comuna Alexandru cel Bun, iar autorităţile judeţene au declanşat Planul roşu de intervenţie, scrie agerpres.

Pub

„Două victime sunt în continuare căutate. Se continuă căutările cu scafandri şi bărci pneumatice”, a afirmat Rotaru.

Conform acestuia, microbuzul nu era destinat transportului de persoane, el dispunând de nişte bănci improvizate. Cu autovehiculul se transportau muncitori forestieri de la Arad către Săvineşti.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub