(foto/video) Ziua Internațională a Muncii la Orhei: Cea mai mare petrecere pentru copii, competiții și un picnic în aer liber

De 1 Mai, la Orhei, a fost organizată cea mai mare petrecere pentru copii, competiții și un picnic în aer liber. Sute de vizitatori au profitat de vreme frumoasă pentru a petrece această sărbătoare cu muzică, dansuri și voie bună.

De dimineață, oaspeții au fost înviorați cu un master-class de Zumba. Amatorii de sport, de la mic la mare,  s-au adunat și au dansat Zumba, o combinație de miscșări inspirate din dansurile latino-americare, cu elemente din aerobic.

Și copiii au avut parte de o mega petrecere cu eroiii din desenele animate preferate, concursuri și master-classuri de desen, aquagrim, tobogane și alte distracții. 

Iar cei mai curajoși s-au plimbat pe plajă cu o minge Hamster Gigant. Cei mai dornici de adrenalină făcut cozi pentru a-și incercat cât de tari sunt nervii.

Iubitorii de fotbal de plajă, volei și badminton au jucat pe terenurile de sport amenajate. De asemenea, pe digul lacului au fost amenajate mese cu table de dame și șah, unde copiii împreună cu părinții au jucat. 

 „Doresc ca locuitorii Orheiului să primească maximă dispoziție din această sărbătoare. Am organizat toate acestea ca oamenii să poată petrece încă o zi frumoasă în orașul nostru. Consider că aceasta este cel mai important”, a menționat Ilan Șor, primarul orașului Orhei.
 
Pe digul lacului a fost dat start unui megapicnic în aer liber, unde cei prezenți au fost serviți cu sandwich-uri, plăcinte, apă și înghețată.  Peste 10 mii de sandwich-uri, plăcinte și peste trei mii de înghețate au fost oferite gratuit celor veniți să marcheze Ziua Internațională a Muncii la Orhei.
 
„Sunt de dimineață aici. Am dansat și eu împreună cu copii”, spune o orheiancă.
 
„Vreme frumoasă de a petrece așa o zi. Un eveniment excelent, nu doar pentr mine, dar și copii”, zice un vizitator.
 
„Am ascultat cum cântă și dansează alături de copilul meu. Foarte interesnat, până deseară nu plec de aici”, mai adaugă un oaspete.
 
Evenimentul a culminat cu o petrecere disco ce s-a desfășurat în aer liber.
 
 
 
 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub