(foto/video) Viceprimarul municipiului Bălți, Igor Șeremet, și-a dat demisia

Igor Șeremet, viceprimarul municipiului Bălți și-a dat astăzi demisia, "motivul principal fiind doar unul personal-«dubiile/neîncrederea primarului de municipiul Bălți în capacitățile mele administrative»", a scris viceprimarul în declarația sa de demisie.

(foto/video) Viceprimarul municipiului Bălți, Igor Șeremet, și-a dat demisia
(Foto: balti.md)

Igor Șeremet a fost numit adjunctul primarului în 2015, iar de când Renato Usatîi a plecat din Moldova, acesta a îndeplinit obligațiunile primarului, scrie esp.md.

În adresarea sa video de pe facebook, Igor Șeremet a explicat situația creată în cazul deșeurilor neevacuate din oraș. Șeremet a fost cel care a cerut ajutorul din partea autorităților din Chișinău, fapt de care primarul Usatîi a fost nemulțumit, pentru că, în opinia lui, acest ajutor ar fi fost utilizat în scopuri propagandistice. 

Pub

"Vreau să spun că solicitarea de implicare a Guvernului a fost una legală", a comentat Igor Șeremet în video.

"Declar public și deschis că revin în activitatea avocațială, nu în activitățile pe care mi le-a sortit domnul primar", a adăugat Igor Șeremet. 

Săptămâna trecută, alți trei funcționari din Bălți au demisionat, mai scrie esp.md.

Menționăm că de mai bine de un an și jumătate, primarul de Bălți Renato Usatîi se află în Federația Rusă. Acesta a plecat la Moscova în vara lui 2016, iar ulterior pe numele său a fost emis un mandat de arest, fiind dat și în căutare internațională.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub