(foto/video) Urmărire cu focuri de armă în România. Un contrabandist care transporta peste 11 mii de pachete cu țigări, și-a abandonat mașina și marfa în stradă

Peste 11.300 de pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare totală de 130.000 de lei românești (572 de mii de lei MDL), au fost cescoperite și confiscate de polițiști. Marfa urmă să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Totul a avut loc în noaptea de 21 aprilie curent, polițiștii români au observat un autoturism marca Audi Allroad, înmatriculat în Marea Britanie, ce se deplasa dinspre localitatea Cotu Miculinți către DN 24C. Deși aceștia au efectuat semnalele regulamentare de oprire, conducătorul autoturismului a întors brusc și s-a deplasat în viteză spre localitatea Cotu Miculinți, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au folosit arme, trăgând opt focuri de avertisment în plan vertical cât și spre pneurile mașinii.

Șoferul nu a oprit nici de această dată, iar la puțin timp, polițiștii de frontieră au descoperit autoturismul abandonat pe o stradă, iar în apropiere, pe un teren viran, au fost depistate mai multe colete cu țigări acoperite cu pături.

Pub

Întreaga cantitate de 227.440 de ţigarete, precum și autoturismul în valoare de 15.750 de lei românești, au fost confiscate.

Din primele verificări, a fost identificată o persoană implicată în activitatea infracţională.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub