(foto/video) Tragedie la Glodeni în această noapte. Trei copii au murit în urma unui incendiu

Au murit în propria casă. Trei copii și-au pierdut viața în această noapte după ce un incendiu a izbucnit într-o casă de locuit din Glodeni.

Potrivit Serviciului Situații Excepționale și Protecție Civilă, în această noapte, la ora 00:16 minute, Serviciul de Dispecerat Nord a fost alertat despre izbucnirea unui incendiu în satul Danu, raionul Glodeni. 

La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri, salvatorii stabilind că o casă de locuit este cuprinsă de  flăcări. În timpul intervenției de stingere, pompierii au depistat în interiorul locuinței, corpurile neînsuflețite a trei minori, două fete și un băiat.Fotografia postată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.

Pub

S-a constatat că minorii aveau vîrste de: o fată de 7 ani, un băiat de 4 ani și o altă fată de o lună de zile. Localizarea incendiului a fost anunțată către ora 00:37 minute, suprafața de ardere fiind estimată la aproximativ 12 metri pătrați.

Fotografia postată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.Fotografia postată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.

Circumstanțele izbucnirii incendiului și cauza urmează să fie cercetate și stabilite, organele de drept cercetînd alte date și cauza decesului celor trei minori. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub