(foto/video) Scandal la Tiraspol. O tânără care ar fi fost la volanul unui Lexus a lovit mortal o adolescentă de 15 ani: Bănuita ar fi fugit de la locul accidentului

O tânără care s-ar fi aflat la volanul unui Lexus a lovit mortal o elevă a unei școli-internat, în vârstă de 15 ani, chiar pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat acum două zile, în satul Parcani, municipiul Tiraspol. În urma impactului, bănuita ar fi fugit de la locul accidentului, informează cotidianul „Komsomolskaia Pravda”.

(foto/video) Scandal la Tiraspol. O tânără care ar fi fost la volanul unui Lexus a lovit mortal o adolescentă de 15 ani: Bănuita ar fi fugit de la locul accidentului
(Foto: mvdpmr.org)

Potrivit sursei citate, la doar câteva minute de la incident, la fața locului au venit mai multe mașini fără plăcuțe de înmatriculare, iar câțiva bărbați au urcat suspecta în automobil, au scos numărul de la Lexus și s-au făcut nevăzuți. Totul s-ar fi întâmplat chiar de față cu oamenii legii, care însă nu au intervenit pentru a-i opri, spun unii martori.

Tânăra care se afla la volanul mașinii de model Lexus ar fi o rudă apropiată a unuia dintre administratorii companiei „Sheriff”, întreprindere considerată monopolist pe piața din regiunea transnistreană. O altă versiune, scriu jurnaliștii de la „Komsomolskaia Pravda” este că bănuita ar fi soția nepotului șefului Departamentului pentru Combaterea Contrabandei din cadrul Comitetului Vamal al regiunii transnistrene. 

Pub

Incidentul a stârnit revolte pe rețelele de socializare, iar unii internauți susțin că în acest caz ar fi implicat însuși liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, care în trecut a ocupat funcția de șef al Departamentului de Afaceri Interne din orașul Bender.

Astăzi, în orașul Tiraspol urma să aibă loc un protest împotriva ascunderii acestui accident, se mai arată în articolul publicat de „Komsomolskaia Pravda”.

În același articol este menționat că pe de o parte, forțele de ordine i-au permis bănuitei să părăsească locul accidentului, fără măcar a o testa pe aceasta cu aparatul alcooltest, iar pe de altă parte oamenii legii solicită cetăţenilor, care au fost martori la producerea acestui grav accident, să comunice informaţiile la numărul de telefon  0 (552) 2-84-17, 2-76-63 sau 102 / (533) 8-15-29, pentru a stabili cu exactitate toate circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub