(foto/video) Premieră în SUA: A debutat a 10-a generaţie Honda Accord

Compania Honda a prezentat peste ocean cea de-a zecea generaţie Accord.

Cei care preferă acest model trebuie să ştie că Honda a renunţat la propulsoarele natural aspirate în favoarea unor turbo, linia de motoare a fost completată de o unitate nouă de 1.5 volum, iar cutia de viteze este acum automată cu 10 trepte.

(foto/video) Premieră în SUA: A debutat a 10-a generaţie Honda Accord
Foto: autoblog.md

Reprezentanţii mărcii au declarat că noul Accord a fost făcut de la zero. Caroseria îi este mult mai rigidă şi în acelaşi timp uşoară, şasiul este diferit, gama de motoare este nouă şi nu mai cuprinde un agregat cu şase cilindri, i-a fost îmbunătăţită izolarea fonică datorită unui sistem de atenuare activă a sunetului din habitaclu, etc.

Noua generaţie Honda Accord este mai scurtă cu 10 mm, mai scundă cu 15 mm şi mai lată cu 10 mm decât predecesorul său. Ampatamentul a crescut cu 54 de mm, dar şi ecartamentul. Greutatea maşinii este mai mică cu 50-80 de kilograme în dependenţă de versiune şi dotări.

Pub

Spaţiul din habitaclu a crescut şi el, iar volumul portbagajului este mai mare cu 28-90 de litri, (în dependenţă de versiunea maşinii) până la 472 de litri.

Mai multe detalii, o galerie de imagini foto şi video, pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub