(foto/video) Participă la Business Drive, cea mai tare conferință a anului organizată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova

Tinerii cetățeni activi care doresc să dezvolte afaceri cu pasiune sunt așteptați la Conferința Națională JCI Business Drive, care va avea loc în perioada 15-17 septembrie la Tekwil, Chișinău.

(foto/video) Participă la Business Drive, cea mai tare conferință a anului organizată de Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova
(Foto: comunicat)

Business Drive reprezintă o serie de conferințe în cele mai mari orașe ale țării organizată de Junior Chamber Moldova, cu scopul de a dezvolta participanților abilități de lideri și antreprenori, descoperind puterea lor interioară.

În prima zi – vineri, 15 septembrie, vor avea loc sesiuniule Business Networking Event, participanții vor obține cunoștințe practice în CRM (sistem de gestiune a relației cu clienții) și cum să dezvolte proiecte cu impact. 

În a doua zi – sâmbătă, 16 septembrie, întreaga zi lucrăm la energia, potențialul și scopurile participanților, prin exerciții practice, mișcare, muzică oferite de 3 mentori cu rezultate, DRIVE și energie împreună cu trupa de dans Black and White și DJ în stilul trainerului Tony Robbins.

Înregistrează-te acum la Conferința Business Drive și beneficiază de un preț promoțional: www.businessdrive.jci.md

Speakerii Conferinței Naționale JCI Business Drive sunt:

Andy Szekely - antreprenor, autor și speaker profesionist cu o experiență de 20 de ani. Ca vorbitor public și trainer a lucrat cu peste 50 de companii în șapte țări europene și a susținut prezentări în SUA, Canada și China.

Ilie Dercaci - business trainer în domeniile Time Management, Public Speaking și Comunicare Non-Verbală cu o experiență de șapte ani. Cofondator „Professional Speaker”. Reprezentant în Moldova al trainerului și investitorului Grant Cardone.

Corneliu Său - fondatorul fabricii de mobilă TANDEM, lider pe piața din Republica Moldova și România. Reprezentant în Moldova al speakerului Nr.1 în lume Tony Robbins.

Află mai multe despre conferință pe pagina de Facebook a evenimentului.

În a treia zi – participanții vor avea o sesiune matinală la ora 5 a.m. cu Andy Szekely, unul dintre speakerii conferinței, fiind urmată de consultații personale cu cei mai buni specialiști din Moldova în domeniile marketing, vânzări și resurse umane.

Pub

Doritorii de a participa la conferință au două opțiuni: Pachetul GOLD  - pentru 1 zi la Conferința Business Drive din 16 Septembrie sau Pachetul DIAMOND – pentru toate cele 3 zile de conferință.

Pentru a vă înregistra la Conferință accesați: www.businessdrive.jci.md.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 120 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor dornici să schimbe în bine comunitatea locală. Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat în anul 2011, iar la momentul de față activează patru organizații locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Orhei. 

Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lider, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub