(foto/video) Fotografii în beci și raliuri prin pădure cu un deputat rus. Ce a făcut președintele Dodon în weekend

În weekend, deputatul rus Oleg Paholkov ar fi vizitat Republica Moldova. Nu a fost o vizită oficială, ci mai degrabă i-a făcut o vizită președintelui Igor Dodon la vila prezidențială de la Condrița. Nu este clar în care weekend, cel de referendum sau mai devreme.

Cert este că, deputatul rus a scris următorul text pe pagina sa de facebook. Pentru că postarea a fost făcută miercuri, 22 noiembrie, lesne e de înțeles că deputatul rus se referă la week-end-ul în care la Chișinău se defăsșura referendumul de demitere a primarului.

„Un weekend cu soția în Republica Moldova. În vizită la Igor Dodon am gonit prin pădurile Moldovei. Foarte frumos. Moldova trebuie să fie numită țara turismului eco-gastronomic, iar președintele face multe pentru aceasta”, a scris oaspetele.
Astfel, se pare că tocmai în ziua în care în municipiul Chișinău se desfășura referendumul de demitere a primarului general Dorin Chirtoacă, Igor Dodon și oaspetele său a petrecut făcând raliuri cu cvadriciclul prin pădurea de la Condrița și, bineînțeles, pozând în beciul vilei prezidențiale.

Pub

Paholkov este un deputat rus, cunoscut prin faptul că deseori făcea parte din delegația care îl însoțea pe vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin.

Anterior presa a scris că Oleg Paholkov a declarat că „Moldova a fost eliberată de fasciști și de români”, în cadrul unei vizite la Chișinău la invitația Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, în 2016, cu ocazia aniversării a 72 de ani de la declanșarea operațiunii militare Iași-Chișinău. 

Fotografia postată de Oleg  Paholkov.Fotografia postată de Oleg  Paholkov.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub