(foto/video) Detalii despre incendiul de la restaurantul de pe str. Kiev: Doi bărbații s-au ales cu arsuri pe mâini

Un incendiu a izbucnit aseară, în jurul orei 20:42, în interiorul unui restaurant de pe strada Kiev 5/3 din Chișinău. Din fericire, toate persoanele au fost evacuate până la venirea pompierilor, doi bărbați însă, s-au ales cu arsuri pe mâini, încercând să acționeze până la venirea echipelor de salvare.

(foto/video) Detalii despre incendiul de la restaurantul de pe str. Kiev: Doi bărbații s-au ales cu arsuri pe mâini
(Foto: dse)

Bărbații au fost transportați la spital unde au beneficiat de îngrijiri medicale.

Patru echipe de salvatori și pompieri au luptat cu flăcările. Su fost constituite trei echipe de protectori contra gaze și fum, care au lucrat în interiorul localului, pentru localizarea incendiului și pentru cercetare.  Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Pub

În jurul orei 21:30 a fost anunțată localizarea incendiului, fără să mai existe risc de extindere a focului.

Interiorul restaurantului a fost afectat de foc și fum dens pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați.

După lichidarea completă a incendiului, specialiștii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vor efectua cercetări, pentru stabilirea circumstanțelor și cauzei acestui incendiu. Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.Fotografia postată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub