(foto, video) Laude de la MAI! Un tânăr din Capitală a reţinut un hoţ, în timp ce alerga prin parc

A reţinut un hoţ în timp ce alerga dimineaţa prin parc. Este vorba de un tânăr din Capitală, care în dimineaţa zilei de ieri, 7 august, a fost martorul unui jaf în plină zi în sectorul Botanica al Capitalei. Victima s-a dovedit a fi o femeie, în vârstă de 33 ani, care a fost deposedată de geantă.

Oleg Donceac a auzit strigătele de ajutor ale femeii şi reacţionat prompt - l-a ajuns din urmă pe atacator, l-a imobilizat, după care a chemat poliţia. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, originar din Edineţ, a fost încătuşat şi escortat la Comisariatul de Poliție Botanica. Fiind audiat acesta și-a recunoscut fapta, invocând că ar fi avut nevoie de bani, pentru a ajunge acasă.
(foto, video) Laude de la MAI! Un tânăr din Capitală a reţinut un hoţ, în timp ce alerga prin parc
(Foto: imagine captură video MAI)

Dacă va fi recunoscut vinovat în instanţa de judecată, bărbatul riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 până la 6 ani, cu sau fără amendă de 10000-20000 lei.

„Ministerul de Interne salută și apreciază gestul tânărului, care a reacționat promt și rapid pentru a reține un infractor. Această acțiune este o confirmare în plus că în societate există oameni, care pun ordinea și legea mai presus de intersele personale”, se spune în comunicatul MAI.

Poliția vine cu un apel către toți cei, care au avut de suferit în urma acțiunilor acestui individ, să comunice informația la Unitatea de Gardă a Comisariatului General de Poliție Chișinău (022 542063), sau la Unitatea de Gardă a Comisariatului de Poliție Botanica (022 521100).Sursa: UNIMEDIAPub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub