(foto/update) Copilul de 7 ani, dispărut la Telenești: Minorul ar fi fost împușcat în cap de verișorul său

(update 12:04) Noi detalii în cazul copilului de 7 ani, dispărut la Telenești. Acesta a fost găsit într-o fântână, fiind împușcat în cap.

(foto/update) Copilul de 7 ani, dispărut la Telenești: Minorul ar fi fost împușcat în cap de verișorul său
(Foto: dse.md)

Potrivit oamenilor legii, principalul suspect ar fi un adolescent de 14 ani, verișorul victimei.

La moment salvatorii încearcă să îl scoată din fântână.

Pub

(update 11:30) După acțiunile de pompare a apei din trei fântâni din localitate, echipele de salvatori au depistat în una din fântâni, corpul neânsuflețit al unui minor, care se presupune că ar fi copilul de șapte ani, dispărut de ieri. La fața locului, pompierii lucrează pentru recuperarea din adâncime, a corpului neînsuflețit, depistat într-o fîntînă, iar psihologii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor lucra la fața locului pentru acordarea ajutorului de profil, părinților și rudelor copilului decedat. Organele de drept continuă să investigheze circumstanțele acestui caz, iar expertiza medico-legală să stabilească cauza morții. 

Vestea despre dispariția băiatului în vârstă de 7 ani a mobilizat sute de internauți. Aceștia au distribuit informații cu  imaginea băiatului, dar și numărul de contact al mamei.

Un copil de 7 ani din satul Verejeni, Telenești, a dispărut în seara zilei de ieri, 18 noiembrie. Părinții au fost cei care au alertat poliția din localitate.

Două echipe de pompieri și salvatori, alături de echipaje de poliție, continuă să caute minorul, un băiat de șapte ani.

În paralel, după mai multe ore de căutări, salvatorii lucrează și pentru pomparea apei dintr-o fîntînă din localitate, pentru a anula unele suspiciuni pe acest caz. Toate circumstanțele sînt cercetate de către organele de drept. 

Cine îl recunoaște pe băiat, sunt rugați să anunțe oamenii legii, dar și pe părinți la numărul: 068435603.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub