(foto) Sofia Rotaru a cântat aseară la Castel Mimi! Cine a închiriat întreg Castelul pentru o petrecere

Interpreta Sofia Rotaru, stabilită cu traiul în Crimeea, a dat aseară un spectacol la un eveniment privat desfășurat la Castel Mimi. Alături de ea, au urcat pe scenă membrii formației Bravo din Rusia, dar și alți artiști.

(foto) Sofia Rotaru a cântat aseară la Castel Mimi! Cine a închiriat întreg Castelul pentru o petrecere
(Foto: UNIMEDIA)

Un vizitator UNIMEDIA, care ne-a trimis poze de la eveniment, ne-a scris că petrecerea a fost dată de un om de afaceri cu origini moldovenești, stabilit de mai mulți ani în Rusia. Identitatea acestuia nu a fost dezvăluită. Sursa ne-a mai comunicat că petrecerea a fost decorată în stilul filmului sovietic “Kавказская Пленница”.

Cu ocazia petrecerii, timp de o zi, Castelul a fost închis pentru vizitatori. “Ne cerem scuze de la vizitatori, pe 14 iunie, Castel Mimi va fi închis în legătură cu un eveniment privat”, a anunțat compania pe pagina de Facebook.

Solicitată de UNIMEDIA, Cristina Frolov, director Castel Mimi a evitat să ofere detalii despre eveniment. “La Castel Mimi a avut loc, într-adevăr, un eveniment privat. Avem o clauză de confidențialitate cu clientul, respectiv, nu vă pot da careva detalii”, a spus Cristina Frolov.

Pub

Castel Mimi a fost fondat în 1893 de ultimul guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi. Complexul se află în localitatea Bulboaca, raionul Anenii Noi, la circa 35 km distanţă de Capitală. Castel Mimi reprezintă o destinaţie unică din Republica Moldova, fiind inclus în top 15 capodopere arhitecturale din lumea vinului

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub