(foto) Simpatizanții comuniștilor au blocat Piața Marii Adunări Naționale

(UPDATE 12.15) Partea oficială a protestului a început. „Noi ne-am adunat aici pentru a alunga această guvernare criminală. Acest Guvern condus de criminali și contrabandiști. Noi intenționăm să eliminăm acest Guvern în mod pașnic. Forța este instrumentul actualei guvernări. Arma noastră este cuvântul sincer”, a declarat deputatul comunist Iurie Muntean. 

(ORA 11.50) Membrii și simpatizanții Partidului Comuniștilor protestează la această oră în Piața Marii Adunări Naționale. Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, cuprins între străzile Gavriil Bănulescu-Bodoni și Pușkin, a fost blocat de manifestanți. 

UNIMEDIA menționează că în zona monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt s-au adunat și persoane care nu susțin protestul comuniștilor.

 

 

(foto) Simpatizanții comuniștilor au blocat Piața Marii Adunări Naționale
PCRM a blocat PMAN (Foto: UNIMEDIA)

Pub

La această oră, manifestanții scandează „Moldova, Moldova!” și lovesc în tobe. Aceștia sunt înarmați cu steaguri roșii cu simbolica PCRM. Ei sunt conduși de la microfon de deputatul comunist Iurie Muntean.

În același timp, în zona monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt s-au adunat câteva zeci de persoane pentru a-și exprima nemulțumirea și dezacordul față de manifestația comuniștilor. Aceștia au adus cu sine steaguri tricolor.  

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub