(foto) Scarlett Johansson e din nou îndrăgostită. Cine i-a furat inima actriței

Cu riscul de a-și înfuria fostul, cel cu care se luptă pentru custodia fetiței sale, Scarlett Johansson și-a refăcut viața amoroasă alături de un alt bărbat.

Zvonurile de zilele trecute s-au adeverit! După ce a flirtat la o petrecere cu el, îndrăgita actriță a fost zărită, pe stradă, ținându-se de mână cu cel pe care îl place.

(foto) Scarlett Johansson e din nou îndrăgostită. Cine i-a furat inima actriței
(Foto: Oscars)

 E vorba despre Colin Jost, comediantul despre care s-a tot zvonit în ultima perioadă că i-ar fi sucit mințile actriței.

Cei doi au fost văzuți împreună în restaurantul „The East Pole” din New York, luând masa, iar mai apoi au fost zăriți în timp ce părăseau respectiva locație ținându-se de mână asemenea oricăror îndrăgostiți.

Pub

„Se țineau de mână și păreau foate relaxați. Erau liniștiți și se purtau frumos unul cu celălalt”, relatează un martor, care a menționat pentru „Us weekly” și că cei doi au băut cocktailuri și s-au delectat cu paste și pește.

Amintim că luna trecută, Johansson și gazda emisiunii „Weekend Update” au fost văzuți împreună la petrecerea SNL, firtând și sărutându-se. „S-au sărutat și au petrecut mult timp împreună”, povestea pe atunci un martor, scrie Okmagazine.

Totuși, până acum, Scarlett n-a  recunoscut public relația amoroasă pe care o are cu Colin Jost. De vină ar putea fi chiar fostul ei, francezul Romain Dauriac, care a și acuzat-o în istanță de comportament indecent, în speranța că va căpăta custodia micuței lor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub