(foto) Primarul orașului Nisporeni, membru cu acte în regulă în Partidul Democrat. Plahotniuc i-a înmânat carnetul

Primarul orașului Nisporeni, Grigore Robu, a devenit oficial membru al Partidului Democrat, după ce în anul 2015 a fost ales primar din partea Partidului Liberal. Carnetul de membru i-a fost înmânat de însuși președitele PD, Vlad Plahotniuc. Acesta din urmă s-a declarat „mândru” de noii săi colegi.

(foto) Primarul orașului Nisporeni, membru cu acte în regulă în Partidul Democrat. Plahotniuc i-a înmânat carnetul
(Foto: facebook / Vlad Plahotniuc)

„Felicitări colegilor democrați, mai vechi și mai noi, din echipa PDM Nisporeni. Sunt mândru de fiecare dintre ei și le mulțumesc pentru tot ceea ce fac, în fiecare zi, pentru o viață mai bună aici, acasă”, a scris Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

De menționat este faptul că anterior s-au auzit mai multe zvonuri că Grigore Robu ar fi trecut de la PL la PDM, acesta însă nici nu a infirmat și nici confirmat, mai mult, Robu nu a anunțat public că pleacă din Partidul Liberal.

Pub

Deputata PLDM, Maria Ciobanu, originară din Nisporeni, l-a criticat anterior pe Grigore Robu, amintându-i cum l-a susținut la alegerile din 2015. Maria Ciobanu l-a avertizat că în curând liderul PD, Vlad Plahotniuc, va scăpa de el. 

Și fostul său coleg de partid, purtătorul de căvânt al PL, Ionel Pușcaș s-a expus pe marginea acestei „mutări”. „Grigore nu te condamn, nu cunosc care este situația ta. Dar cred că nu avem viitor, dacă astăzi, noi tinerii nu avem demnitate”, a scris Ionel Pușcaș în adresarea sa publică.

În ultima perioadă la Nisporeni se dau concerte și se întreprind mai multe lucrări de infrastructură, sponsorizate de Fundației lui Vlad Plahotniuc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub