(foto) Pliante împotriva Unirii, prin Chișinău. Eugen Tomac: Aceste campanii folosesc „clișee expirate din perioada sovietică”

Deputatul român Eugen Tomac a postat fotografii cu pliante cu idei anti-unioniste. Pe acestea scrie "Jandarmul român nu va fi la noi stăpân". 

Potrivit deputatului, aceste campanii apar în contextul în care acest curent "a devenit tot mai puternic în R. Moldova". 

(foto) Pliante împotriva Unirii, prin Chișinău. Eugen Tomac: Aceste campanii folosesc „clișee expirate din perioada sovietică”
(Foto: facebook/ Eugen Tomac)

"Anul trecut, la Chișinău, aproape că exista consens politic pentru a ataca subiectul cu privire la soluția ieșirii din impas a R. Moldova, prin Unirea cu România.

Voci aparent credibile, dar și slugoii Moscovei, spuneau că Unirea este un subiect nerealist.

Pub

Întrucât acest curent a devenit tot mai puternic în R. Moldova, uitați cum apar și campanii neasumate împotriva proiectului unionist, folosind clișee expirate din perioada sovietică.

Cred că putem răspunde mult mai creativ acestei provocări: «Jandarmeria Salvează România/Matrioștile rusești ne vor stăpâni doar în povești»", a scris Eugen Tomac pe facebook.

Amintim că prin Chișinău a început o campanie anti-unionistă, organizată de Igor Dodon. Panouri cu textul „Unionismul trece, Patria rămâne. Moldova are viitor” au fost instalate la cererea președintelui, pe străzile capitalei.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub