(foto) Șor, despre posibilitatea de a candida la funcția de primar al capitalei: „Sunt devotat orheienilor și le voi servi lor”

Primarul orașului Orhei a comentat alegerile locale ce urmează să fie la data de 20 mai curent și posibila sa candidatură la postul de primar al Chișinăului.

(foto) Șor, despre posibilitatea de a candida la funcția de primar al capitalei: „Sunt devotat orheienilor și le voi servi lor”
(Foto: UNIMEDIA)

Acesta, neagă intenția de a candida la alegeri și justifică prin faptul că are responsabilități față de orheieni și nu vrea să-i lase.

„Alegerile locale anticipate anunțate la Chișinău sunt o adevărată provocare pentru clasa politică din Moldova. Pe de o parte, toți vor să participe pentru a se face văzuți înainte de viitoarele alegeri parlamentare. Pe de altă parte, primarul ales își va îndeplini atribuțiile timp de doar un an, iar în această perioadă, fără experiență în gestionarea economiei urbane complexe, pur și simplu nu pot fi întreprinse acțiuni. În mare parte acest lucru reprezintă cheltuieli financiare în vânt, în timp ce acești bani ar putea fi folosiți pentru a soluționa problemele capitalei.

Dar, sunt conștient de acest lucru și nu pot să nu constat că alegerile locale din Chișinău reprezintă o competiţie politică și democratică prea importantă pentru a fi ignorate.

Nu pentru prima dată, în presă apare numele meu în calitate de posibil candidat la funcția de primar general al capitalei. Despre acest lucru mă roagă în cadrul întâlnirilor și simplii chișinăuieni.

Nu voi ascunde, sunt flatat de o asemenea încredere. Mai mult, știu foarte bine ce și cum trebuie să fac pentru a îmbunătăți situația Chișinăului și a locuitorilor săi.

Doar că am responsabilități față de Orhei și locuitorii acestui oraș!

Nu pot să renunț la ei. Anume prin faptul că ținem toate promisiunile făcute, până la ultima virgulă, ne și deosebim de actuala clasa politică din Moldova!

Sunt devotat orheienilor și le voi servi lor!

Din acest motiv voi rămâne la Orhei și voi continua să transform acest oraș în cel mai modern oraș din țară.

În același timp, nu putem lăsa Chișinăul în situația dezastruoasă, în care se află astăzi.

Prin urmare, în această Duminică, în cadrul Consiliului Politic al Partidului vom lua decizia dacă vom participa la alegerile locale și, în cazul deciziei pozitive, vom desemna candidatul, inclusiv la funcția de primar general al capitalei.

Echipa noastră dispune de experiență unică în conducerea orașului Orhei și, prin urmare, va fi capabilă să soluționeze și problemele de la Chișinău. Sunt sigur că, chiar și în anul alocat, candidatul nostru, bazându-se pe echipă și pe experiență, va fi capabil să realizeze o schimbare radicală a situației din Chișinău spre bine” a postat Ilan Șor pe pagina sa de facebook.

 

UNIMEDIA amintește că în presa sa specificat despre dorința sa de a participa la alegerile locale din 20 mai.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub