(foto) O autospecială nouă pentru deszăpezire în Chișinău, donată de germani

Oraşul Mannheim, Germania, donează Chişinăului o autospecială nouă, modernă, pentru deszăpezire. Acesta reprezintă un cadou din partea oraşului german, care este înfrăţit cu Chişinăul deja de 25 de ani, relatează UNIMEDIA.

(foto) O autospecială nouă pentru deszăpezire în Chișinău, donată de germani
(Foto: chisinau.md)

Pub

Decizia privind donarea unei autospeciale de deszăpezire i-a fost adusă la cunoştinţă primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul recentei vizitei în Mannheim, de către primarul oraşului, Peter Kurz. La rândul său, primarul de Chişinău a mers în vizită în oraşul înfrăţit cu o tablă de şah de mărimi mari, ce urmează a fi instalată în unul din parcurile din Mannheim, dar şi cu o colecţie de vinuri moldoveneşti.

În context, primarul Dorin Chirtoacă a adus mulţumiri autorităţilor locale ale oraşului Mannheim pentru cadoul important, menţionând că această autospecială modernă, de ultimă generaţie, reprezintă un suport esenţial pentru Chişinău în ceea ce priveşte întreţinerea străzilor pe timp de iarnă. Dorin Chirtoacă a exprimat recunoştinţa pentru posibilitatea de a acumula experienţe noi de la autorităţile oraşului Mannheim şi s-a pronunţat pentru intensificarea relaţiilor dintre cele două oraşe înfrăţite.

La rândul său, primarul de Mannheim, Peter Kurz, s-a arătat deschis în continuare în a susţine Chişinăul, în special în dezvoltarea proiectelor de infrastructură şi reabilitarea monumentelor de arhitectură.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub