(foto) Minunea s-a întâmplat: Vasilică Gonceari a învins tumoarea. Băiatul a fost operat cu succes la o clinică din Turcia

Vasilică Gonceari, fiul cunoscutului olar Vasile Gonceari, care a luptat mult timp cu tumoarea, în data de opt martie a suferit ultima intervenție chirurgicală care îl va pune pe picioare. Vestea cea bună a fost dată de către tatăl băiatului.

(foto) Minunea s-a întâmplat: Vasilică Gonceari a învins tumoarea. Băiatul a fost operat cu succes la o clinică din Turcia
(Foto: facebook.com/ Goneari Vasilii)

„Vasilică pe 8 Martie s-a născut din nou şi acuma a devenit copilul tuturor care au contribuit în a-i da a doua şansă la viață”, scrie tatăl băiatului într-o postare pe facebook.

După cinci luni de chimioterapie, băiatul a fost operat la clinica MedicalPark din Turcia, i-a fost deschisă cutia toracică, cu protezarea a unei bune părți care a fost distrusă de tumor şi i-a fost eliminată tumoarea, care era atât de mare de ocupa tot spațiul dintre plamâni şi inimă.

Pub

Amintim că lui Vasilică i-a fost depistată o boală nemiloasă. La o clinică din Odesa i-a fost depistată o tumoare pe un glob ocular, iar pentru a preveni metastaza i-a fost înlăturat un ochi.

Ulterior, starea băiatului a început să se înrăutățească. În doar o lună, cancerul l-a imobilizat la pat. Pentru a salva viaţa lui Vasilică Gonciari, a fost nevoie de peste 100 de mii de dolari, bani pe care părinţii nu-i au, iar ulterior au fost colectați.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub