(foto) Mazda Moldova a comparat modelul Mazda6 facelift cu predecesorul său

Mazda6 facelift a ajuns în ţara noastră în prima săptămână a lunii iulie şi a început să atragă clienţi. Sedanul a devenit mai elegant, mai rafinat, mai modern şi are mai multe atuuri care îi justifică preţul destul de competitiv.

Recent, Mazda Moldova a organizat un comparativ propriu, limitat la câteva fotografii, în care a dorit să ne arate principalele schimbări pe care le-a suferit modelul modernizat. Pentru aceasta a poziţionat simplu o maşină făcută în 2018 şi alta în 2017, una lângă cealaltă.

Designul exterior al modelului Mazda6 a devenit mai matur, mai elegant şi mai rafinat. Se remarcă în primul rând o grilă actualizată a radiatorului cu efect 3D şi cu o bandă cromată care pleacă până sub blocurile optice. Acestea din urmă sunt noi şi includ în ele proiectoarele anti ceaţă care au dispărut de pe bara de protecţie. Vezi mai multe detalii şi cât costă maşina în Moldova, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.