(foto) Marina Tauber demisionează din funcția de Președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova

Marina tauber a anunțat că demisionează din funcția de Președinte al Federației de Tenis. Motivul este implicarea sa tot mai activă în politică. Marina Tauber este și vicepreședintele Partidului Șor, condus de primarul Orheiului, Ilan Șor.

(foto) Marina Tauber demisionează din funcția de Președinte al Federației de Tenis din Republica Moldova
(Foto: facebook/ Marina Tauber)

"În legătură cu implicarea mea în politică, atât la nivel național, cât și din ce în ce mai mult la nivel european și internațional, fizic nu mai pot să ofer acestei funcții atât de mult timp,cât ea necesită", a scris Marina Tauber pe facebook.

Mai mult, fosta Președintă a Federației de Tenis a spus că ar putea să se aștepte la o nouă funcție, pe care o va anunța mai târziu. 

Pub

Marina Tauber a mulțumit și lui Ilan Șor, pe care l-a numit "sponsorul principal și cel mai mare prieten și suporter al tenisului moldovenesc". 

Fucția de Președinte al Federației a ocupat-o timp de șase ani. În total, Tauber spune că a dedicat tenisului 12 ani, începând cu funția de antrenor de tenis.

"Tenisul, ca sport, și mai ales tenisul autohton, va rămâne întotdeauna o parte a sufletului meu, probabil cea mai mare parte a acestuia, și, bineînțeles, voi urmări întotdeauna evoluțiile din acest domeniu și, în limitele posibilităţilor, voi contribui la dezvoltarea acestuia!", a spus Marina Tauber, adăugând că tenisul moldovenesc are un viitor prosper. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub