(foto) „La Mulți Ani, de 8 martie”! Surpriza pe care liderul PD a oferit-o angajatelor de la GMG

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, reporterițele din Trustul General Media Grup au fost felicitate de Partidul Democrat. Pe rețelele de socializare, mai multe jurnaliste au postat poze cu buchetele de flori, însoțite de un mesaj semnat de Vladimir Plahotniuc.

(foto) „La Mulți Ani, de 8 martie”! Surpriza pe care liderul PD a oferit-o angajatelor de la GMG
(Foto: Facebook.com)

Au fost oferiți trandafiri roșii, la fel ca și sigla formațiunii politice, de asemenea, ambalați în hârtie albastră.

Contactat telefonic, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari, a declarat pentru UNIMEDIA că nu cunoaște despre faptul că PD a felicitat angajatele Trustului media.

Pub

 

UNIMEDIA amintește că în noiembrie 2015, Vladimir Plahotniuc a declarat oficial că este proprietarul posturilor Prime, Publika, Canal 2 și Canal 3 și al posturilor radio Publika FM, Muz FM şi Maestro FM.

Pe 10 noiembrie 2015 au fost înregistrate 2 firme noi - General Media Group Corp și Radio Media Group Inc la care Plahotniuc deține cota de 100%. 

În 2017, Canal 3 și Canal 2 au trecut de la General Media Group Corp în posesia companiei Telestar Media, deținută de jurnalistul Oleg Cristal, care este și consilierul de imagine al lui Plahotniuc.

Tot în acel sediu se află din 2016, Posturile de televiziune CTC Moldova și Super TV care aparțin lui Dorin Pavelescu, directorul Casa Media – companie de publicitate controlată de oligarhul Vladimir Plahotniuc.

Companiile au acelaşi sediu: strada Ghioceilor 1 din Chişinău (pe teritoriul complexului Moldexpo - n.r.), acolo unde se află televiziunile şi posturile de radio.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub