(foto) La 190 de ani de activitate, o vinărie de la noi a lansat vinuri spumante super premium

Pentru prima dată în cei 190 de ani de activitate, Vinăria Purcari a lansat o gamă excepțională de vinuri spumante super premium - “Cuvée de Purcari”. Noile vinuri spumante sunt un tribut adus tuturor generațiilor de vinificatori care au muncit cu pasiune de-a lungul celor aproape două secole de activitate a Vinăriei Purcari.

(foto) La 190 de ani de activitate, o vinărie de la noi a lansat vinuri spumante super premium

Spumantul Cuvée de Purcari este obținut prin metoda clasică de fermentare și păstrare îndelungată în sticle, care îi conferă un perlaj persistent și fin, un gust complex și o aromă suavă de fructe. Gama Cuvée de Purcari cuprinde 3 vinuri spumante - Cuvée de Purcari Alb Brut, Cuvée de Purcari Rosé Brut și Cuvée de Purcari Alb Extra Brut.

Cu ocazia Zilei Vinului, Purcari a pregătit un ansamblu de activități speciale pentru oaspeții săi și o petrecere cu muzică live, în stil jazz. Pe parcursul celor două zile, vizitatorii au participat la Masterclass-uri de Bucătărie Moleculară, un nou trend în gastronomia mondială, și au degustat ulterior bucatele pregătite în această manieră de către Chef-ul Radu Anițoi.

Pub

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub