(foto) Ghimpu îi dă replică lui Sturza: Nici pălăria dumitale nu este departe de cea a lui Plahotniuc

După ce acum trei zile, președintele PL Mihai Ghimpu i-a adresat o scrisoare lui Isus Hristos, în care se plângea de faptul că procurorii arestează persoane nevinovate, fostul prim-ministru Ion Sturza a comentat gestul liberalului.

Domnule Ghimpu, nu de Dumnezeu au nevoie colegii dvs. găinari, ci de avocați buni. Iar reglările de conturi trebuie să le faceți cu fostul amic de la guvernare, al cărui nume vă e teama să-l pronunțați”, a scris Sturza pe pagina sa de socializare.

(foto) Ghimpu îi dă replică lui Sturza: Nici pălăria dumitale nu este departe de cea a lui Plahotniuc
(Colaj: UNIMEDIA)

Replica liderului Partidului Liberal Mihai Ghimpu nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a sugerat că deși fostul premier îl critică pe Plahotniuc, pălăria lui Sturza nu este departe de cea a președintelui PD.

Dacă ar fi făcut cineva o excursie pe la întreprinderile privatizate în perioada exercitării de către dumneata a funcției de prim-ministru, cred că ai fi avut nevoie nu doar de un avocat, ci de o herghelie întreagă de „instructori superiori” care să te scoată de la ananghie! Și acolo nu era vorba de găinării, ci de hoție la drumul mare! Dacă ținem cont în ce structuri ai lucrat, ce privatizări ai făcut împreună cu Vlad Filat, pe când erai prim-ministru, nici pălăria dumitale nu este departe de cea a lui Vladimir Plahotniuc”, a conchis Ghimpu.

Pub

Amintim că, mesajul lui Ion Sturza vine după ce Mihai Ghimpu acum trei zile, i-a adresat o scrisoare lui Isus Hristos, în care scria că procurorii arestează persoane nevinovate.

Se pare că acesta a făcut aluzie la nepotul său, Dorin Chirtoacă, care se află în arest la domiciliu, fiind bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub