(foto) Facelift pentru BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer și Gran Tourer au înregistrat vânzări de peste 380.000 de unități în cei 3 ani de prezeță pe piață de la lansarea lor, în 2004, 70% dintre clienți fiind la primul automobil cumpărat din portofoliul bavarezilor.

(foto) Facelift pentru BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer
(Foto: simbol)

A sosit acum și momentul unui facelift, noile variante ale compactei premium din segmentul Sport Activity Tourer urmând să fie comercializate începînd cu luna martie.

 

Pub

 

Faceliftul a schimbat discret imaginea modelelor și aduce modificări în ceea ce privește echipările, dotările și gama de motorizări. Stilistic vorbind avem de-a face cu o creștere în dimensiuni a grilei, ”șorțurile” frontale și posterioare redesenate, în timp ce noile proiectoare de ceaţă LED, opţionale, au fost încorporate în prizele de aer exterioare, excepție făcând modelele PHEV. Farurile – în aranjamentul circular dublu care este deja familiar – sunt disponibile şi ele cu opţiunea de tehnologie LED sau LED adaptivă cu fază lungă antiorbire. Țevile de eşapament ale evacuării au acum o secţiune transversală mai mare, de 90 de milimetri, iar în noua versiune, toate modelele cu motorizare cu patru cilindri au două ţevi de eşapament. În cazul noului pachet M Sport, spoilerul faţă cu design dinamic este alcătuit din trei secţiuni, cu inserţii negre lucioase care încadrează prizele de aer exterioare, în timp ce în cazul difuzorului spate s-a optat pentru o inserţie Dark Shadow care accentuează lăţimea automobilului.

Citește continuarea pe auto-club.top.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub