(foto) Fabrica de Mezeluri Rogob inspectată de ANSA

În data de 28 martie una dintre cele mai moderne și mari fabrici de producere a mezelurilor din țară a avut parte de un control din partea ANSA. Pe parcursul întregii zile au fost verificate toate procesele de lucru începând cu primirea materiei prime și finisând cu procesul de producere a mezelurilor din cadrul fabricii Rogob..

 
(foto) Fabrica de Mezeluri Rogob inspectată de ANSA
(Foto: Rogob)

Fabrica Rogob este dotată cu cea mai avansată tehnologie de producere, cu ajutorul căreia sunt asigurate și respectate cele mai înalte standarde de siguranță atât pentru produs cât și pentru consumator. În urma verificărilor efectuate de către inspectorii de la ANSA nu au fost depistate nereguli ce țin de condițiile si siguranța produselor Rogob.

Pe tot parcursul zilei colaboratorii ANSA au asistat întreg procesul de producere în urma căruia au intervenit doar cu câteva recomandări.

 

Fabrica de Mezeluri Rogob se angajează să ofere și în continuare cele mai bune și sigure produse de pe piață, utilizând cele mai inovative procese de producere, datorită utilajelor moderne pe care le deține.

De-a lungul anilor Compania Rogob a obținut mai multe premii pentru calitatea produselor sale, printre care titlul de laureat la concursul „Marca comercială a anului pentru realizări  în domeniul calității” pentru anul 2015 și anul 2016.

 
 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub