(foto) Dorin Chirtoacă spune că bulevardul Ștefan cel Mare „s-a luminat” și roagă locuitorii să-l inaugureze de Hramul Orașului

Dorin Chirtoacă spune că bulevardul Ștefan cel Mare "s-a luminat" și roagă locuitorii capitalei să-l inaugureze pe 14 octombrie, întrucât primarul suspendat nu va putea participa.

(foto) Dorin Chirtoacă spune că bulevardul Ștefan cel Mare „s-a luminat” și roagă locuitorii să-l inaugureze de Hramul Orașului
(Foto: facebook/ Dorin Chirtoacă)

"S-a luminat Ștefan cel Mare!
În drum de la judecătorie spre casă am trecut pe bulevardul Ștefan cel Mare, unde de curând s-au finalizat lucrările. Mai sunt neregului și neconformități, ele trebuie rezolvate. Dar, oricum bd. Ștefan cel Mare, bd. Negruzzi și str. Vasile Alecsandri sunt gata de inaugurare. Și întrucât nu am posibilitatea să particip, rog să le inaugurați Dumneavoastră, locuitorii Chișinăului, de Hram, pe 14 octombrie", a scris Dorin Chirtoacă pe facebook.

Primarul a sfătuit locuitorii să savureze bulevardul de Hramul Orașului, care va fi pietonal în acea zi. "Luați-l la pas, va fi o inaugurare pe cât de simplă, pe atât de frumoasă!".

Pub

UNIMEDIA amintește că primarul suspendat Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile. Până la referendumul de demitere a lui Dorin Chirtoacă au rămas cinci săptămâni. Plebiscitul de pe 19 noiembrie a fost inițiativa fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal.

La 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub