(foto) Dorin Chirtoacă, la o petrecere privată, de acum patru ani: „Trebuie să fii mârlan să difuzezi astfel de informații înainte de referendum”

Cu două săptămâni înainte de referendum, pe internet au apărut mai multe imagini, în care apare primarul suspendat, Dorin Chirtoacă, alături de directorul „Apă-Canal Chişinău”, Veronica Herța, și fostul şef al Direcţiei transport şi căi de comunicaţii, Igor Gamrețchi, într-o cameră de cămin la o petrecere privată, bând șampanie. Reacția edilului nu a întârziat să apară.

(foto) Dorin Chirtoacă, la o petrecere privată, de acum patru ani: „Trebuie să fii mârlan să difuzezi astfel de informații înainte de referendum”
(Foto: facebook/Dorin Chirtoacă)

Potrivit primarului suspendat, fotografia a fost făcută în 2013, când împreună cu alți angajați ai Primăriei Chișinău au mers să o felicite pe o colegă cu ocazia zilei de naștere. Deși au trecut mai bine de patru ani, imaginile abia acum, înainte de referendum au fost făcute publice, susține Dorin Chirtoacă.

„Iată „neparticiparea” unora în campania electorală, iata crimele și „criminalul în serie”, vorba mai ieri a altora: garajul, ziua de naștere dintr-un cămin etc. What's next? Bine, cu mine aveți ce aveți, dar de ce implicați alte persoane și viața lor privată? Imaginile trebuie să fie tot din geanta furată în 2016 sau din telefoanele unora cu denunțuri false scrise împotriva mea. Problema este alta: cine a fost și a rămas om, și cine a ajuns mârlan stocând așa informații din viața privată, difuzându-le și folosindu-le la referendumuri, în dosare penale sau pentru a distrage atenția de la marlănii ceva mai serioase cum sunt omorurile la comanda, de exemplu”, a scris primarul suspendat pe pagina sa de Facebook.

Pub

Amintim că, anul trecut pe internet au apărut câteva filmulețe de la o petrecere din garajul Primăriei, unde Dorin Chirtoacă, împreună cu mai mulți funcționari ai municipalității se distrau, cântând piese în limba rusă, bând bere și votcă, și dansând pe ritmurile trupei „Liubă”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub