(foto) Cine este şi cum arată soţia lui Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood

Soţia marelui producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, a anunţat că divorţează de acesta în urma scandalului în care este implicat, potrivit ONE.

(foto) Cine este şi cum arată soţia lui Harvey Weinstein, acuzat de abuz sexual de mai multe actriţe de la Hollywood
(Foto: mediafax.ro)

Georgina Chapman a anunţat că a decis să-l părăsească pe soţul ei, Harvey Weinstein după scandalul de la Hollywood în care este acuzat de mai multe femei din industria de divertisment de viol şi hărţuire sexuală.

„Am decis să îmi părăsesc soţul. Să am grijă de copiii mei este prioritatea mea şi cer presei să ne respecte intimitatea în această perioadă“, a transmis designerul de modă pentru revista People.Imagini pentru Georgina Chapman

Harvey Weinstein, în vârstă de 65 de ani şi Georgina Chapman, în vârstă de 41 de ani, sunt căsătoriţi încă din anul 2007 şi au împreună doi copii – India Pearl, în vârstă de 7 ani şi Dashiell Max Robert, în vârstă de 4 ani.

Pub

Georgina a crescut în Richmond, în Sud-Estul Londrei şi a studiat la prestigioasa facultate privată Marlborough din Wiltshire. Mai târziu, a terminat studiile la Facultatea de Artă şi Design, unde l-a cunoscut pe Keren Craig, care i-a fost partener de afaceri. După terminarea facultăţii de Artă de la Wimbledon în 2001, Georgina şi-a început cariera de designer.Imagini pentru Georgina Chapman

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub