(foto) Centură de președinte. Igor Dodon, surprins cu o centură prețul căreia ar putea ajunge la câteva mii de euro

O fi un alt cadoul? Se întreabă internauții, după ce Igor Dodon a publicat mai multe fotografii de ieri, de la Sadova, unde a avut loc „Festivalul Căpșunilor”. Este vorba de o centură pe care o poartă președintele din seria Stefano Ricci. Un cititor a remarcat asemănarea izbitoare dintre cureaua purtată de șeful statului și cea de pe site-ul oficial al brandului și a expediat imagini la adresa redacției UNIMEDIA.

Deocamdată nu se cunoaște dacă centura președintelui este originală, însă, potrivit site-ului pe care găsit piesa vestimentară, centura, din piele de crocolil, costă 1.895 de lire sterline, adică aproximativ 2.250 de euro, sumă care depășește cu mult venitul oficial lunar al președintelui. 

Un simbol de pe centrură îl reprezintă capul de vultur, care nu poate să nu fie remacat.

(foto) Centură de președinte. Igor Dodon, surprins cu o centură prețul căreia ar putea ajunge la câteva mii de euro
 

Nici președintele, și nici aparatul Prezidențial, nu a comentat informația privind centura purtată de Igor Dodon, dacă este o piesă originală sau o replică, prețul real al acesteia și dacă și-a procurat-o însuși președintele sau i-a fost oferită cadou.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.