(foto) Carne de porc și bovină, transportată în condiții insalubre, urma să ajungă la Piața Centrală. Ce riscă proprietarul

S-a pornit la piață să vândă carne de porc, însă a fost oprit de polițiști. În această dimineață, în jurul orei 5:00, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au stopat un șofer care avea în automobilul său 500 kg de carne de porc și bovină, fără acte de calitate și proveniență.

(foto) Carne de porc și bovină, transportată în condiții insalubre, urma să ajungă la Piața Centrală. Ce riscă proprietarul
(Foto: INP)

Potrivit datelor inspectorilor de patrulare, șoferul automobilului de model „Wolksvagen Caddy” s-a dovedit a fi un bărbat de 45 de ani, care intenționa să comercializeze carnea în Piața Centrală din capitală.

Conform legislației în vigoare, dacă va fi găsit vinovat de transportarea mărfii fără dovada originii şi a provenienței lor, bărbatul riscă o amendă de la 3 000 la 4 500 de lei.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.

Pub

În contextul că ne aflăm în perioada sărbătorilor de iarnă INP recomandă cetățenilor să nu procure produse alimentare de origine animală din spații improvizate, nesupuse controlului sanitar-veterinar, sau în sistem de vânzare stradal, în care nu este asigurată o temperatură şi o stare de igienă corespunzătoare, în scopul evitării apariției îmbolnăvirilor.Fotografia postată de Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub