(foto) Basarabeanca Diana Toma va reprezinta România în finala Miss Tourism Universe 2017 din Liban

Basarabeanca Diana Toma va reprezenta România la competiția Miss Tourism Universe 2017. Aceasta a reușit să impresioneze juriul cu frumusețea ei. 

(foto) Basarabeanca Diana Toma va reprezinta România în finala Miss Tourism Universe 2017 din Liban
(Foto: facebook.com)

Tânăra din Chișinău are 23 de ani și a absolvit Facultatea de Business și Administrare din cadrul Academiei de Studii Econimice. Ea vorbește 2 limbi străine: engleza și rusa, iar principalele sale pasiuni sunt modelingul, designul vestimentar, lectura, sportul, dar îi place să și călătorească.

„Sunt extrem de fericită că am reuşit să mă calific pentru a doua oară în finala unei competiţii internaţionale de frumuseţe, să reprezint cu mândrie România în cadrul Miss Tourism Universe 2017. Voi reprezenta România cu onoare şi demnitate în Beirut, promovând turismul, cultura şi traditiiile ţării noastre în faţa a miliarde de telespectatori şi spectatori din întreaga lume, promiţând tuturor românilor să fac tot ce îmi stă în putere pentru a câştiga un loc cât mai important pe podium. Le sunt profund recunoscătoare şi le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport şi agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune şi onoare”, a declarat Diana.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub