(foto) Air Moldova a lansat cursa directă Chișinău-Tel-Aviv

La începutul acestui an, compania aeriană „Air Moldova” a anunţat despre lansarea cursei Chişinău – Tel-Aviv. Primul zbor a avut loc duminică 6 mai 2018 iar pasagerii primei curse au avut parte de multe surprize oferite de „Air Moldova”.

 
(foto) Air Moldova a lansat cursa directă Chișinău-Tel-Aviv
(Foto: Air Moldova)

Noua rută va fi operată de trei ori pe săptămână, în zilele de miercuri, vineri şi duminică. Prețurile pentru aceasta cursă încep de la 99 euro într-o direcție, având toate taxele incluse în tarif.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Zborul direct Chișinău - Tel-Aviv este important atât pentru Air Moldova, cât și pentru pasagerii noștri. Or  el a fost inclus în lista curselor pe care le operează compania noastră urmare a solicitărilor nenumărate primite din partea clienților pe care îi deservim. Faptul că pentru prima cursă spre Tel-Aviv au fost vândute aproape toate biletele (85% din numarul total de locuri), vine să confirme acest lucru.

 

Odată cu lansarea zborurilor spreTel-Aviv, numărul curselor directe ale transportatorului naţional „Air Moldova” se ridică la cifra de 30 de destinaţii din Europa şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Geneva, Istanbul, Ecaterinburg, Florenţa, Frankfurt, Larnaca, Lisabona, Londra, Krasnodar, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersbur, Tel-Aviv și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Tivat și Sharm-el-Sheikh. „Air Moldova”oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Nota: Pe data de 28 aprilie, 2018 a avut loc prima cursă spre Ekaterinburg. Odată cu lansarea acestui zbor, Ekaterinburg a devenit a patra destinație operată de către Air Moldova în Federaţia Rusă după Moscova, Sankt Petersburg si Krasnodar.

Cursa Chișinău – Ekaterinburg are loc de trei ori pe săptămână cu o aeronavă Airbus 319.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub