(foto) Accident la Budapesta cu implicarea unui microbuz cu moldoveni: O persoană a murit, iar alte 10 spitalizate

Accident grav la Budapesta cu implicarea unui microbuz cu moldoveni. O persoană a murit, iar alte 10 au fost spitalizate după ce vehiculul cu moldoveni a intrat într-o mașină care venea pe contrasens. Coliziunea a avut loc pe data de 6 septembrie în jurul orei 05:00.

(foto) Accident la Budapesta cu implicarea unui microbuz cu moldoveni: O persoană a murit, iar alte 10 spitalizate
(Foto: Reporter Blog)

Potrivit presei locale, în automobil se aflau trei cetățenii ai Ungariei, iar în urma impactului, șoferul a decedat pe loc.

Ceilalți doi și alți opt moldoveni au fost duși de urgență la spital. La momentul impactului, patru conaționali se aflau în stare gravă.

Pub

Conducătorul microbuzului a fost reținut de forțele de ordine și va fi dus la izolator după ce va fi externat din spital.

Preliminar, vinovat de accident s-ar face șoferul moldovean, care, după cele scrise în presa locală, ar fi adormit la volan.

Potrivit serviciului de presă al MAEIE, printre persoanele rănite se află și un copil în vârstă de 9 ani, care era însoțită de o altă persoană prin procură. Părinții minorei au fost anunțați de autoritățile moldovenești despre cele întâmplate și s-au deplasat la Budapesta. 

Poliția locală cercetează cazul. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub