(foto) „Vrem Europa, nu dictatură”. Românii au ieșit în stradă pentru a protesta

Mai mulți români au ieşit astăzi în stradă pentru a protesta faţă de PSD şi Guvernul Dăncilă. Protestarii au început să se aduce în Piaţa Victoriei în jurul orei 17:00, au strigat „PSD, ciuma roşie" şi „Vrem Europa, nu dictatură!". Protestul nu a fost marcat de incidente deosebite, în afara câtorva îmbrănceli cu jandarmii. După ora 21:00, oamenii au început să părăsească Piaţa Victoriei. 

(foto) „Vrem Europa, nu dictatură”. Românii au ieșit în stradă pentru a protesta
(Foto: realitatea.net)

Protestarii spun că încompetenţa celor care ne conduc îi determină să vină în stradă. "Lumea a cumulat prea multă informaţie falsă de la Guvern, Parlument. Lumea pare saturată, deja se simte revolta", a precizat, pentru Realitatea TV, unul dintre oamenii prezenţi la protest. 

"România este formată din cetăţeni, nu din membrii de partid", a afirmat un protestar. 

Pub

În jur de 500 de persoane s-au adunat, sâmbătă seara, la protestul "Vrem Europa, nu dictatură!" care se desfăşoară în Piaţa Victoriei/Operei din Timişoara, îndreptat împotriva guvernării PSD-ALDE.

De asemenea, peste 350 de sibieni participă la protestul antiguvernamental, numit "Nu vrem să fim conduşi de hoţi!", care are loc în municipiu, potrivit organizatorilor.

La Braşov, aproximativ 200 de persoane, potrivit forţelor de ordine, protestează, sâmbătă seara, faţă de modificarea legilor justiţiei şi cer demisia premierului Viorica Dăncilă, a liderului PSD Liviu Dragnea şi a întregului Guvern.

Aproximativ 300 de persoane protestează, sâmbătă seara, la Cluj-Napoca, faţă de modificarea legilor justiţiei şi au cerut demisia premierului Viorica Dăncilă, şi a preşedinţilor PSD şi ALDE, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

În jur de 30 de persoane au participat, sâmbătă seara, la Târgu Mureş, la o acţiune de popularizare a iniţiativei "Fără penali în funcţii publice", care urmăreşte adunarea de semnături pentru modificarea Constituţiei în acest sens.

Ca de obicei, la ora 21:00, oameni au aprins laternele telefoanelor, scrie realitatea.net.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub