Citește toate știrile la acest subiect

(foto) „Verde” pentru Silvia Radu: În capitală au apărut corturile pentru colectarea de semnături în favoarea primarului interimar

Astăzi au început să fie montate corturile electorale, în care vor fi adunate semnături de la chișinăuieni pentru ca Silvia Radu să se poată înregistra în cursa electorală pentru  funcția de primar al capitalei.

Silvia Radu a declarat că va participa drept candidat independent, ceea ce înseamnă că trebuie să adune 10 mii de semnături.

(foto) „Verde” pentru Silvia Radu: În capitală au apărut corturile pentru colectarea de semnături în favoarea primarului interimar
(Foto: UNIMEDIA)

„În fiecare zi, după programul de lucru, între orele 18:00-20:00, voi fi la unul din corturile amenajate pentru strângerea semnăturilor și vă aștept să discutăm doar despre Chișinău, despre ce putem face împreună pentru ca orașul nostru să fie mai frumos, fără politică, fără geopolitică", a scris ieri Silvia Radu, după mai multe săptămâni în care candidatura acesteia era doar subiect de speculații.

Pub

Consiliul electoral de circumscripție va accepta actele candidaților până pe 19 aprilie curent, ulterior va începe campania electorală propriu zisă.

În cursa electorală s-au înscris deocamdată Ion Ceban (PSRM), Valeriu Munteanu (PL), Andrei Năstase (Platforma DA), Reghina Apostolova (Partidul Șor), Alexandr Roșco (Antifa).

La moment, candidații independenți Sergiu Tofilat și Maia Laguta, de asemenea, sunt în procesul de colectare a semnăturilor.

Constantin Codreanu, candidatul Partidului Unității Naționale, urmează să depună astăzi actele la Comisia Electorală Centrală.

Alegerile din Chișinău vor avea loc pe 20 mai curent.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub