(foto) Un șoarece mort, găsit într-o pâine de la un producător autohton. ANSA s-a autosesizat și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație

După ce câteva poze au fost postate pe rețelele de socializare, unde un cumpărător spune că a procurat pâine de la Franzeluța, iar în interiorul acesteia era un șoarece, ANSA s-a autosesizat și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație.

(foto) Un șoarece mort, găsit într-o pâine de la un producător autohton. ANSA s-a autosesizat și a inițiat verificări la întreprinderea de panificație
(Foto: colaj)

Un internaut a postat de Facebook imagini cu pâinea procurată de la ”Franzeluța” S.A. unde în interiorul acesteia este un șoarece mort. Astfel, într-un comunicat de presă, ANSA menționează că acest caz a fost reclamat la Direcția Municipală pentru Siguranța Alimentelor Chișinău.

În baza reclamației depuse, DMSA Chișinău a inițiat acțiunile prevăzute de legislație privind examinarea reclamațiilor. La întreprindere a fost delegat un inspector pentru siguranța alimentelor, care investighează cazul.

Pub

În acest sens, ”Franzeluţa” S.A. a venit cu o reacţie în privința acuzațiilor, menționând că „probabilitatea ca un obiect străin să pătrundă în aluatul din care se fabrică pâinea este imposibilă”.

„Tehnologia de preparare a produselor de panificaţie parcurge câteva etape de fabricaţie strict monitorizate, iar sistematic, întreprinderea este supusă unor verificări stricte din partea Autorităţilor cu Drept de Control.

Este de menţionat că până în prezent compania nu s-a mai confruntat cu un caz similar, iar cel parvenit în aceste zile ne-a pus într-o ipostază care nu ne caracterizează. Suntem ferm convinşi că prin intermediul acestui caz se încearcă o defăimare a imaginii întreprinderii şi produselor pe care le fabricăm.

„Franzeluţa” garantează calitatea şi inofensivitatea produselor, menţinându-şi statutul de producător de încredere privind siguranţa alimentelor”, se arată în comunicatul întreprinderii de panificație.


„Stimați prieteni, mare grijă când cumpărați pâine Franzeluța. Azi am vizitat părinții și am facut pozele postate. Cazul va fi raportat la APC și posibil altor instituții, în pâine s-a depistat un cadavru de șoarece”, a scris internautul în postarea sa.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub