(foto) Un jurnalist rus a murit căzând de la fereastra apartamentului: Colegul victimei se îndoiește că acesta s-ar fi sinucis

Un coleg de al jurnalistului care a murit căzând de la fereastra apartamentului de la etajul cinci, și-a exprimat îndoială pe fondul afirmațiilor poliției că jurnalistul sa sinucis.

(foto) Un jurnalist rus a murit căzând de la fereastra apartamentului: Colegul victimei se îndoiește că acesta s-ar fi sinucis
(Foto: euronews.com)

Incidentul ar fi avut loc la data de 15 aprilie, după ce Maxim Borodin în vârstă de 32 de ani a murit în urma rănilor produse după ce acesta ar fi căzut în gol, scrie euronews.com

În ciuda declarațiilor redactorului-şef al lui Borodin, Polina Rumyantseva că victima nu ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, polițiștii tratează cazul drept un suicid.

Un purtător de cuvânt al poliției din regiunea Sverdlovsk a spus că apartamentul său din Ekaterinburg era blocat din interior și nu exista nici un semn de intrare forțată.

Borodin a publicat în mod regulat materiale despre criminalitate și corupție. Ultimele sale articole au vizat frauda electorala si moartea mercenarilor ruşi din Siria pe fondul escaladării campaniilor de bombardamente din regiune.

Prietenul său, Veaceslav Bashkov, a declarant că jurnalistul la chemat miercuri la ora cinci dimineața, spunând că bărbații înarmați și cu măști și uniforme camuflate la balconul lui și îi înconjurau apartamentul.

Maxim era de părere că, foarte curând, vor intra. Dar pentru moment, se părea că așteaptă permisiunea instanței. Deci, el avea nevoie de un avocat, de aceea ma sunat.

Vocea lui era îngrijorată, dar nu isterică, nu era beat, așa că am luat totul în serios și am promis să-i sun pe cine pot și apoi să-i raportez”, a scris acesta într-o postare.

Bashkov a spus că Borodin la chemat o oră mai târziu să-și ceară scuze, spunând că a făcut o greșeală și că ofițerii de securitate ar fi putut conduce o exercițiu. Dar în câteva ore, a murit.

S-ar putea să fiu ultima persoană cu care a vorbit", a spus Bashkov.

Într-un alt post pe Facebook, managerul campaniei electorale a lui Alexei Navalnîi, Leonid Volkov, care a spus că este prieten cu Borodin, a pus la îndoială teoriile despre care ar fi putut fi ucis, spunând că depunea mult efort să progreseze în cariera sa și că ar fi putut sări peste balcon ca urmare a stării sale de ebrietate.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub