(foto) Toyota Yaris Y20 şi Yaris GR Sport debutează la Salonul Auto de la Paris

Pe lângă noua Toyota Corolla Touring Sports, compania niponă va prezenta la Salonul Auto de la Paris două ediţii speciale ale modelului compact Yaris. Modelul numit Y20 este unul aniversar, iar cel numit GR Sport a fost făcut cu inspiraţie de la hatchback-ul exclusiv Yaris GRMN.

Toyota aduce un omagiu originalului Yaris prin introducerea unui nou model  numit Y20, în gama sa de modele din anul 2019. Acesta marchează 20 de ani de succes în segmentul B de maşinii, făcându-şi pentru prima dată apariţia acum 20 de ani, în 1998, la fel la Salonul Auto de la Paris. Prin decenii si trei generatii, Yaris a devenit ferm modelul cel mai bine vândut al Toyota în Europa, fiind produs de asemenea la uzina din Valenciennes, Franța.

Gama revizuită de modele Yaris, dezvăluită pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris pe data de 2 octombrie, va lansa cu o producție inițială de doar 1.998 de maşini ediţia Y20 Launch Edition. Află prin ce se vor deosebi ambele maşini de cele obişnuite, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.