(foto) TECHART GTsport 1 of 30 – pachet de performanţă exclusiv pentru Porsche 911 Turbo S

O ediție specială TECHART GTsport a fost dezvoltată pe baza modelului Porsche 911 Turbo S în caroserie 991.2. Doar 30 de maşini vor fi modificate cu un set de accesorii de performanţă, aerodinamice și cosmetice.

Kitul exterior aerodinamic oferit în cadrul acestui pachet TECHART include: prize laterale de admisie a aerului, o alta care contribuie la răcirea motorului şi instalată deasupra compartimentului acestuia, niște grilaje frontale noi și încă o grilă în imediata apropiere de capotă. Toate au fost dezvoltate şi testate într-un tunel de aer pentru a optimiza parametrii aerodinamici ai şasiului.

Un nou spoiler pe acoperiș lângă lunetă, praguri laterale modificate, prize de aer şi un nou difuzor se adaugă la cele enumerate. Toate sunt confecţionate din fibră de carbon cu finisaje vizibile din carbon, fie el mat sau lucios. Mai multe detalii, imagini şi preţ, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.