(foto) Primele imagini de la botezul prințului Louis. Cât de fericiți sunt ducii de Cambridge

Familia regală britanică s-a lăsat aşteptată la Palatul St. James, iar primii care au ajuns la botezul Prinţului Louis au fost rudele lui Kate Middleton.

(foto) Primele imagini de la botezul prințului Louis. Cât de fericiți sunt ducii de Cambridge
(Foto: BBC)

Ducii de Cambridge au ajuns după ora locală 16.00, care era ora oficială a botezului. La intrare, ei au fost aşteptaţi de Arhiepiscopul de Canterbury. Alături de Ducii de Cambridge şi de copiii lor se aflau Prinţul Charles şi Camilla, dar şi Harry şi Meghan.

Micuțul Louis a fost creștinat de Arhiepiscopul de Caterbury, Justin Welby şi a purtat o superbă robă din dantelă aurie, care este inspirată de cea purtată de fiica Reginei Victoria. Cea originală a fost purtată de 62 de bebeluși regali, incluzând-o pe Prințesa Elizabeth, astăzi regina Elisabeta a Marii Britanii.

Pub

Din păcate, din 2004, după botezul fiicei Prințului Edward, s-a decis că rochia e mult prea fragilă pentru a mai putea fi purtată de vreun bebeluș regal. Cea purtată de Louis a fost îmbrăcată, pentru prima dată, de James, fiul Prințului Andrew, în 2008. Creația îi aparține designerului Angela Kelly.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub