(foto) „O zi cu tata” la Penitenciarul nr. 6 din Soroca: 50 de copii au petrecut o zi împreună cu tații lor

Circa 50 de copii ai persoanelor private de libertate, care-și ispășesc pedeapsa în Penitenciarul nr.6 din Soroca, însoțiți de 35 de maturi, au pășit pragul penitenciarului și au petrecut o zi cu familia, scrie Administrația Națională Penitenciarelor.

(foto) „O zi cu tata” la Penitenciarul nr. 6 din Soroca: 50 de copii au petrecut o zi împreună cu tații lor
(Foto: anp.gov.md)

Reuniunea cu familia, deși pentru puțin timp, le-a dat puteri persoanelor aflate în detenție să depășească momentele mai puțin ușoare. A fost o zi care le-a onorat eforturile și importanța în viața copiilor și a familiei, a scris ANP.

Administrația penitenciarului a organizat variate activități, care au inclus un program artistic cu animatori, jocuri distractive, o suită de cântece populare și de estradă, a fost amenajat un teren de joacă și instalate trambuline pentru copii, transformând această zi într-o sărbătoare frumoasă, dedicată în special copiilor.

Pub

Scopul sărbătorii îl constituie reconsolidarea legăturii persoanelor private de libertate cu familia și societatea civilă, facilitând reinserția socială, postcondamnatorie, având un impact pozitiv asupra comportamentului acestora.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub