(foto) Noul Mercedes-Benz GLE, surprins pe aeroportul din Frankfurt. Vezi şi primul teaser

Văzute în acest articol sunt cele mai proaspete fotografii cu noul Mercedes-Benz GLE, SUV care se preconizează a fi dezvăluit în următoarele zile, premiera sa publică fiind programată, potrivit ultimelor informaţii neoficiale, la Salonul Auto de la Los Angeles în noiembrie. 

Autorul imaginilor a declarat că acest exemplar de teste a fost transportat înapoi în Germania după ce a încheiat o serie de teste într-o climă aridă în Orientul Mijlociu.

Maşina a fost surprinsă fiind camuflată cu un număr minim de autocolante, cu excepţia farurilor şi stopurilor. Totuşi, se ştie că Mercedes-Benz va adopta formula farurilor găsite pe sedanurile C, E şi S-Class, aici cu referire la benzile cu lumini de zi LED.

Dacă la GLC facelift, maşină care de asemenea urmează a fi prezentată, se va găsi o singură bandă, atunci la noul GLE două şi la noul GLS ar trebui să vedem respectiv trei. Continuarea articolului cu mai multe imagini, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.