(foto) Moldovenii din Frankfurt pe Main au protestat. Soția și copiii lui Andrei Năstase au participat la manifestație

Mișcarea Națională de Rezistență și-a creat o „celulă de rezistență” și în Germania. Mai mulți moldoveni au ieșit astăzi în orașul Frankfurt pe Main pentru a protesta față de deciziile luate în ultima perioadă la Chișinău. Printre protestatari s-au aflat soția liderului Platformei DA, Andrei Năstase, și copiii acestora.

(foto) Moldovenii din Frankfurt pe Main au protestat. Soția și copiii lui Andrei Năstase au participat la manifestație
(Foto: UNIMEDIA)

Mai multe imagini de la protest ne-au fost primise pe adresa redacției de conaționalii noștri participanți la protest.

Amintim că duminica trecută la Chișinău, dar și în mai multe capitale europene, moldovenii au protestat față de invalidarea alegerilor locale din Chișinău.
În urma invalidării alegerilor, Parlamentul European a aprobat o Rezoluție, ca urmară a ultimelor evenimente care au avut loc la Chișinău, în special, invalidarea alegerilor locale din capitală.

Pub

Declarații dure la adresa guvernării din Republica Moldova au fost aduse de mai mulți europarlamentari de la tribuna PE, unii cerând chiar organizarea alegerilor locale anticipate și respectarea drepturilor cetățenilor. 

Amintim că liderii partidelor anti-oligarhice, Andrei Năstase și Maia Sandu au creat recent Mișcarea Națională de Rezistență. Aceștia anunțau că Mișcarea nu va lupta pentru putere, ci pentru distrugerea regimului Plahotniuc.

Potrivit celor doi lideri politici, cărora li s-au alăturat și unii reprezentanți influenți ai societății civile, în fiecare localitate vor fi create „celule de rezistență”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub