(foto) Moldovean prins la Iași cu alcool și motorină de contrabandă: Produse în valoare de aproape 200 de mii de lei

Un moldovean în vârstă de 44 de ani, a fost reținut de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași fiind suspect de contrabandă cu alcool, motorină și țigarete.

(foto) Moldovean prins la Iași cu alcool și motorină de contrabandă: Produse în valoare de aproape 200 de mii de lei
(Foto: UNIMEDIA)

Acesta a fost identificat în trafic, în municipiul Iaşi, la volanul unui autovehicul marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Republica Moldova, despre care se deținea informații că este folosit în activități de contrabandă.

Poliția de frontieră a observat în portbagaj și în habitaclul acestuia mai multe recipiente din plastic de capacități diferite ce conțineau un lichid de culoare galben-verzuie cu miros specific motorinei, pachete de țigări de diferite mărci cu timbru de acciză Republica Moldova, două sacoșe din plastic în care se aflau mai multe sticle cu băuturi spirtoase, precum si mai multe recipiente din plastic de un litru, cu inscripția „Alcool etilic din cereale 96,6o”, cu timbru fiscal Republica Moldova.

Astfel au fost descoperite aproape 50 de litri de alcool, peste o sută de litri de lichid de culoare galben-verzui, cu miros specific motorinei și aproape două sute de ţigarete de diferite mărci.

La cercetări, bărbatul a declarat că intenţiona să comercializeze bunurile către diverse persoane din municipiul Iaşi.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub